06/09/2019 06/09/2019 Με τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.  Ιερώνυμο είχε συνάντηση σήμερα ο Μητροπολίτης Χερσώνος και Δυτικής Ευρώπης κ. Αντώνιος και Προϊστάμενος της Διευθύνσεως του Πατριαρχείου Μόσχας επί ιδρυμάτων του εξωτερικού, που πραγματοποιεί σύντομη επίσκεψη στην Ελλάδα κατόπιν ευλογίας του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ....
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:16

Με τον Αρχιεπ. Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Μητρ. Χερσώνος και Δυτ. Ευρώπης

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπ. Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Μητρ. Χερσώνος και Δυτ. Ευρώπης

Με τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.  Ιερώνυμο είχε συνάντηση σήμερα ο Μητροπολίτης Χερσώνος και Δυτικής Ευρώπης κ. Αντώνιος και Προϊστάμενος της Διευθύνσεως του Πατριαρχείου Μόσχας επί ιδρυμάτων του εξωτερικού, που πραγματοποιεί σύντομη επίσκεψη στην Ελλάδα κατόπιν ευλογίας του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η οποία διεξήχθη στους χώρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο κ. Αντώνιος μετέφερε τις ευχές του Αγιωτάτου Πατριάρχη Κυρίλλου στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Ο Ιεράρχης ενημέρωσε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος για το έργο της υπό την προϊσταμενία του Διευθύνσεως καθώς και τη σύγχρονη κατάσταση των επαρχιών και ενοριών του Πατριαρχείου Μόσχας στο εξωτερικό.

Επίσης οι συνομιλητές έθιξαν σειρά ζητημάτων της διορθόδοξης ημερήσιας διατάξεως, ενώ υπήρξε ανταλλαγή ενθυμίων.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ιερομόναχος π. Γρηγόριος Σοκολόφ, στέλεχος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Πηγή: mospat.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων