07/09/2019 07/09/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Πρεβέζης κ. Νικόλαο Γεωργάκο, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως ο πολιτισμός και η ανάδειξη των μνημείων της πόλης αλλά και η ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 12:03

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας συναντήθηκε ο Μητρ. Νικοπόλεως

Διαδώστε:
Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας συναντήθηκε ο Μητρ. Νικοπόλεως

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Πρεβέζης κ. Νικόλαο Γεωργάκο, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως ο πολιτισμός και η ανάδειξη των μνημείων της πόλης αλλά και η ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο και του ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στην εκτέλεση των καθηκόντων του, ενώ ο τελευταίος προσέφερε ως δώρο στον Σεβασμιώτατο μια εικόνα του πολιούχου της πόλεως Αγίου Χαραλάμπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων