28/11/2018 28/11/2018 Με την συμμετοχή πολλών πιστών αλλά και μαθητών από όλα τα σχολεία της περιοχής πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη λιτανεία της ιεράς εικόνας του Αγίου Στυλιανού στον ιερό ναό αγίου Στυλιανού Γκύζη. Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ανήμερα της εορτής του προστάτη Αγίου της εν λόγω ενορίας, πλήθος παιδιών από νωρίς συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό...
Ενορίες : ιερός ναός αγίου Στυλιανού Γκύζη
28 Νοεμβρίου, 2018 - 22:52

Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων στη Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Στυλιανού

Διαδώστε:
Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων στη Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Στυλιανού

Με την συμμετοχή πολλών πιστών αλλά και μαθητών από όλα τα σχολεία της περιοχής πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη λιτανεία της ιεράς εικόνας του Αγίου Στυλιανού στον ιερό ναό αγίου Στυλιανού Γκύζη. Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ανήμερα της εορτής του προστάτη Αγίου της εν λόγω ενορίας, πλήθος παιδιών από νωρίς συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό όπου με κατάνυξη συμμετείχε στην προετοιμασία της λιτανείας. Με την ιδιαίτερη φροντίδα των Κατηχητών και των Κατηχητριών του Ναού σχηματίστηκαν σειρές παιδιών που προπορεύτηκαν της εικόνας. Ακολούθησαν τα παιδιά που διακονούν στο Ιερό Βήμα και η σημαία της Ενοριακής Νεανικής Εστίας με την εικόνα του Αγίου.
“Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που λάμπρυναν με την παρουσία και την συμμετοχή τους τον εορτασμό της μνήμης του προστάτη Αγίου βρεφών και παίδων αλλά και σε όλους τους Κατηχητές και Κατηχήτριες του Ναού μας, τους πολύτιμους δηλαδή συνεργάτες των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας μας. Ο Θεός με τις πρεσβείες του Αγίου μας να φωτίζει και να ενδυναμώνει όλους” είπε στο διεθνές πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων “Ορθοδοξία” ο εφημέριος της εν λόγω εκκλησίας π. Αντώνιος Μπεζαΐτης.
Ρεπορτάζ: Αντώνης Μακατούνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων