21/09/2019 21/09/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Βάρνας διοργάνωσε έκθεση αφιερωμένη στο Ορθόδοξο Βιβλίο, σε συνεργασία με το Δήμο της Βάρνας. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος. Τον Σεβασμιώτατο αρχικά υποδέχτηκε ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Ιωάννης, ενώ παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της πόλης. Τον Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο καλωσόρισε με θερμά...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2019 - 12:26

Τον Δήμαρχο Βάρνας επισκέφθηκε ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Τον Δήμαρχο Βάρνας επισκέφθηκε ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Η Ιερά Μητρόπολη Βάρνας διοργάνωσε έκθεση αφιερωμένη στο Ορθόδοξο Βιβλίο, σε συνεργασία με το Δήμο της Βάρνας. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος.

Τον Σεβασμιώτατο αρχικά υποδέχτηκε ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Ιωάννης, ενώ παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της πόλης. Τον Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο καλωσόρισε με θερμά λόγια ο Δήμαρχος, ενώ στην αντιφώνησή του ο Ιεράρχης του Πατριαρχείου της Σερβίας τόνισε:

“Εκφράζω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την τιμή που μου κάνατε να παραβρεθώ στην πόλη σας. Οι δεσμοί που μας συνδέουν ως Ορθοδόξους είναι μεγάλοι. Η προσπάθεια σας να αναδεικνύετε το Ορθόδοξο φρόνημα σε κάθε προσπάθεια είναι ενθαρρυντική και σας προτρέπω να συνεχίσετε κ. Δήμαρχε να ενισχύετε το έργο της τοπικής Εκκλησίας”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων