27/09/2019 27/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελεώνος Θηβών. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην εταιρεία Δωδώνη, που παράγει τυρί φέτα και βρίσκεται στην περιοχή των Θηβών, όπου τέλεσε Αγιασμό με τη συμμετοχή της διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρείας....
27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 - 18:32

Αγιασμός στην εταιρεία Δωδώνη από τον Μητρ. Θηβών

Διαδώστε:
Αγιασμός στην εταιρεία Δωδώνη από τον Μητρ. Θηβών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελεώνος Θηβών.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην εταιρεία Δωδώνη, που παράγει τυρί φέτα και βρίσκεται στην περιοχή των Θηβών, όπου τέλεσε Αγιασμό με τη συμμετοχή της διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρείας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχές του, καθώς και τις ευχαριστίες του για την στήριξη της εταιρείας στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως με την προσφορά προϊόντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων