04/12/2018 04/12/2018 Το Εργαστήριο Ελληνικής Γλώσσας της Ελληνικής Γραμματείας (Τμήμα Θεολογίας) και το Εργαστήριο Λειτουργικών Μελετών (Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας) της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιούν το  2ο Σεμινάριο μελέτης της λειτουργικής γλώσσας και παράδοσης με θέμα: «Η εορτή των Χριστουγέννων. Λειτουργική και Γλωσσική προσέγγιση», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 και θα φιλοξενηθεί από την Ιερά Μονή...
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:13

«Η εορτή των Χριστουγέννων. Λειτουργική και Γλωσσική προσέγγιση»

Διαδώστε:
«Η εορτή των Χριστουγέννων. Λειτουργική και Γλωσσική προσέγγιση»

Το Εργαστήριο Ελληνικής Γλώσσας της Ελληνικής Γραμματείας (Τμήμα Θεολογίας) και το Εργαστήριο Λειτουργικών Μελετών (Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας) της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιούν το  2ο Σεμινάριο μελέτης της λειτουργικής γλώσσας και παράδοσης με θέμα: «Η εορτή των Χριστουγέννων. Λειτουργική και Γλωσσική προσέγγιση»το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 και θα φιλοξενηθεί από την Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας, ιστορική μονή της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων