20/10/2019 20/10/2019 Στιγμές κατάνυξης και ψυχικής αγαλλίασης έλαβαν χώρα στο Περιβόλι της Παναγίας αφού με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη τελέστηκε η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο καθολικό της ΙΜ Ξενοφώντος προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, και συλειτουργούντων Αρχιερέων και Καθηγουμένων της Αθωνικής Πολιτείας. Πριν την Απόλυση τέλεσε Τρισάγιο μνημόσυνο στους...
20 Οκτωβρίου, 2019 - 11:19

Ο Οικ. Πατριάρχης προχείρησε πνευματικό τον π. Δαμασκηνό της ΙΜ Ξενοφώντος

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης προχείρησε πνευματικό τον π. Δαμασκηνό της ΙΜ Ξενοφώντος

Στιγμές κατάνυξης και ψυχικής αγαλλίασης έλαβαν χώρα στο Περιβόλι της Παναγίας αφού με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη τελέστηκε η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο καθολικό της ΙΜ Ξενοφώντος προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, και συλειτουργούντων Αρχιερέων και Καθηγουμένων της Αθωνικής Πολιτείας.

Πριν την Απόλυση τέλεσε Τρισάγιο μνημόσυνο στους κτήτορες του ιερού ναού και προχείρησε σε πνευματικό τον π. Δαμάσκηνο Ξενοφωντινό εκ Φιλανδίας. Δείτε τις συγκινητικές φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων