06/12/2018 06/12/2018 Με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος συναντάται αύριο το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, αποδεχόμενος το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο ΙΣΚΕ. Οι Κληρικοί Ελλάδος έχουν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους για τις προωθούμενες αλλαγές κυρίως στο μισθολογικό των Ιερέων, κάτι που εξέφρασαν και στον ίδιο τον υπουργό Παιδείας, Ερευνας...
06 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2018 - 14:59

Με τον ΙΣΚΕ συναντάται αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Διαδώστε:
Με τον ΙΣΚΕ συναντάται αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Με αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος συναντάται αύριο το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, αποδεχόμενος το σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο ΙΣΚΕ.

Οι Κληρικοί Ελλάδος έχουν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους για τις προωθούμενες αλλαγές κυρίως στο μισθολογικό των Ιερέων, κάτι που εξέφρασαν και στον ίδιο τον υπουργό Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, κ. Γαβρόγλου κατά τη συνάντησή τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Πρακτορείο Ορθοδοξία, χαράζει τη στρατηγική του σε μια προσπάθεια να κερδίσει τους διαφωνούντες και να καταλαγιάσει την φουρτούνα.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αυριανή του συνάντηση, την οποία ζήτησαν οι ίδιοι οι Κληρικοί, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

Σημειώνεται ότι, ο ΙΣΚΕ έχει ανανεώσει το ραντεβού του με τον υπουργό Παιδείας για τις 21 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων