25/12/2019 25/12/2019 Παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, η Θεία Λειτουργία για την εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τέλεσε το μυστήριο της Θείας, ενώ συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Αβυδου κ. Κύριλλος και Ωρεών κ. Φιλόθεος. Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για...
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2019 - 9:15

Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Αθηνών

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Αθηνών

Παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, η Θεία Λειτουργία για την εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τέλεσε το μυστήριο της Θείας, ενώ συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Αβυδου κ. Κύριλλος και Ωρεών κ. Φιλόθεος.

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Εκ μέρους της κυβέρνησης παρέστη η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, ενώ παραβρέθηκε κι η κ. Άννα Παναγιωταρέα

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων