27/12/2019 27/12/2019 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ – Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε την Τρίτη 24 προς ξημερώματα Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου, η πανηγυρική νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Μητρόπολης των εορτών, των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Στην Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως. Την Πατριαρχική Απόδειξη για...
27 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2019 - 22:06

Νυχτερινή Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Κυδωνίας

Διαδώστε:
Νυχτερινή Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Κυδωνίας

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ – Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε την Τρίτη 24 προς ξημερώματα Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου, η πανηγυρική νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Μητρόπολης των εορτών, των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Στην Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως.

Την Πατριαρχική Απόδειξη για την εορτή των Χριστουγέννων του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ανέγνωσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων