28/12/2019 28/12/2019 Πεντακόσια δέματα αγάπης μοιράστηκαν στο κέντρο της Αφρικής, πεντακόσια δέματα που θα απαλύνουν την αίσθηση της φτώχειας στους ενδεείς συνανθρώπους μας. Αναλυτικότερα, μετά το πέρας των Εορταστικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μητρόπολη Κατάνγκας του Κονγκό, μοιράστηκαν 500 δέματα αγάπης, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους εμπερίστατους αδελφούς μας. Όλοι με πειθαρχία και τάξη περνούσαν από...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:29

Τα δέματα- “φιλί” της ζωής στο κέντρο της Αφρικής

Διαδώστε:
Τα δέματα- “φιλί” της ζωής στο κέντρο της Αφρικής

Πεντακόσια δέματα αγάπης μοιράστηκαν στο κέντρο της Αφρικής, πεντακόσια δέματα που θα απαλύνουν την αίσθηση της φτώχειας στους ενδεείς συνανθρώπους μας.

Αναλυτικότερα, μετά το πέρας των Εορταστικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μητρόπολη Κατάνγκας του Κονγκό, μοιράστηκαν 500 δέματα αγάπης, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Όλοι με πειθαρχία και τάξη περνούσαν από τον Επίσκοπο τους κ. Μελέτιο, του φιλούσαν το χέρι, έπαιρναν την ευχή του και το δέμα ο καθένας και αποχωρούσαν ήρεμοι και ευχαριστημένοι.

Όλοι ήταν ευγνώμονες προς την τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία που τους έδωσε το “φιλί” της ζωής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων