01/01/2020 01/01/2020 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν στην τελετή εκπροσωπώντας Πατριαρχεία, κυβέρνηση και κόμματα.   Μετά το πέρας της τελετής Ιεράρχες και Πολιτικοί έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για το νέο έτος μέσα από την κάμερα...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 9:43

Οι ευχές Ιεραρχών και Πολιτικών στην κάμερα του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Διαδώστε:
Οι ευχές Ιεραρχών και Πολιτικών στην κάμερα του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν στην τελετή εκπροσωπώντας Πατριαρχεία, κυβέρνηση και κόμματα.  

Μετά το πέρας της τελετής Ιεράρχες και Πολιτικοί έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για το νέο έτος μέσα από την κάμερα του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Νωρίτερα ο Μακαριώτατος είχε ευλογήσει στο Συνοδικό Μέγαρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την βασιλόπιτα της Ιεράς Συνόδου.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος 

Επιμέλεια: Νάνσυ Νάσκου

Εικονολήπτης: Μανώλης Δημελλάς 

Μοντάζ Ανδρέας Χαλκιόπουλος 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων