07/01/2020 07/01/2020 Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Μάλτα τα τρία τελευταία χρόνια εορτάζει τα Θεοφάνεια στην όμορφη μεσογειακή χώρα τηρώντας παράλληλα τα έθιμα για τους Έλληνες που ζουν εκεί.     Ο Αγιασμός των Υδάτων φέτος στη Μάλτα τελέστηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μάλτας κ. George Vella, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Carmelo Abela και...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2020 - 22:03

Οι Έλληνες της Μάλτας τίμησαν και φέτος την ημέρα των Φώτων

Διαδώστε:
Οι Έλληνες της Μάλτας τίμησαν και φέτος την ημέρα των Φώτων

Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Μάλτα τα τρία τελευταία χρόνια εορτάζει τα Θεοφάνεια στην όμορφη μεσογειακή χώρα τηρώντας παράλληλα τα έθιμα για τους Έλληνες που ζουν εκεί.    

Ο Αγιασμός των Υδάτων φέτος στη Μάλτα τελέστηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μάλτας κ. George Vella, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Carmelo Abela και του Πρέσβη της Ελλάδας κ. Δημητρίου Τσούγκα.

Το σταυρό έπιασε φέτος ο Νίκος Ζάρπας, με καταγωγή από την Λαμία, ο οποίος ζει και εργάζεται στη νήσο της Μεσογείου τα τελευταία χρόνια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων