12/01/2020 12/01/2020 Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Αναγνωσμάτων θα πραγματοποιηθεί το Η’ Συνέδριο δασκάλων του μαθήματος των Θρησκευτικών της Μόσχας και των περιχώρων της πρωτεύουσας. Στις 24 Ιανουαρίου  και στον κύκλο των ΚΗ’ Διεθνών Χριστουγεννιάτικων Αναγνωσμάτων «Μεγάλη Νίκη: κληρονομιά και κληρονόμοι» στην Αίθουσα Εκκλησιαστικών Συνόδων του ναού του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα θα γίνει το Η’ Συνέδριο δασκάλων...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2020 - 12:24

Συνέδριο Ορθόδοξων δασκάλων της Μόσχας

Διαδώστε:
Συνέδριο Ορθόδοξων δασκάλων της Μόσχας

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Αναγνωσμάτων θα πραγματοποιηθεί το Η’ Συνέδριο δασκάλων του μαθήματος των Θρησκευτικών της Μόσχας και των περιχώρων της πρωτεύουσας.

Στις 24 Ιανουαρίου  και στον κύκλο των ΚΗ’ Διεθνών Χριστουγεννιάτικων Αναγνωσμάτων «Μεγάλη Νίκη: κληρονομιά και κληρονόμοι» στην Αίθουσα Εκκλησιαστικών Συνόδων του ναού του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα θα γίνει το Η’ Συνέδριο δασκάλων του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Κύριο θέμα ήταν τα αποτελέσματα συνεργασίας των τμημάτων θρησκευτικής εκπαίδευσης των Επαρχιών της Μόσχας και της περιφέρειας της Μόσχας με το Υπουργείο Παιδείας στον τομέα της ηθικής και πνευματικής αγωγής των μαθητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων