17/01/2020 17/01/2020 Την ικανοποίησή του εκφράζει το Συνοδικό Κέντρο για τη Φιλανθρωπία του Πατριαρχείου της Μόσχας, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ότι, η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο δημογραφικό πρόβλημα. “Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος θέτει σαφείς προτεραιότητες στο μήνυμά...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 8:15

Η μείωση των εκτρώσεων θα λύσει το δημογραφικό

Διαδώστε:
Η μείωση των εκτρώσεων θα λύσει το δημογραφικό

Την ικανοποίησή του εκφράζει το Συνοδικό Κέντρο για τη Φιλανθρωπία του Πατριαρχείου της Μόσχας, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ότι, η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο δημογραφικό πρόβλημα.

“Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος θέτει σαφείς προτεραιότητες στο μήνυμά του και καθορίζει την υποστήριξη της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ως βασικό μέλημα” δήλωσε η Μαρία Σουντένιτσα, επικεφαλής του τμήματος Προστασίας της Μητρότητας του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας, και χαιρέτησε τα οικονομικά μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο Ρώσος Πρόεδρος.
Η κ. Στουντένιτσα επανέλαβε ότι εκτός από τα οικονομικά κίνητρα που δίδονται, θα πρέπει η νέα γενιά να εκπαιδευτεί με τις αξίες μιας “μεγάλης οικογένειας”, επαναλαμβάνοντας ότι η μείωση του αριθμού των εκτρώσεων θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίλυση του δημογραφικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων