18/01/2020 18/01/2020 Να μεταφέρει τον παλμό του Ελληνισμού της διασποράς στη μητέρα πατρίδα, ζήτησε από το Δουβλίνο ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Κατά τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης του στην Ιρλανδία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επισκέφθηκε το απόγευμα της 17ης Ιανουαρίου 2020 την ελληνορθόδοξη κοινότητα Ευαγγελισμού της Θεοτόκου...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 12:47

“Μεταφέρετε τον παλμό του Ελληνισμού της διασποράς στην πατρίδα”

Διαδώστε:
“Μεταφέρετε τον παλμό του Ελληνισμού της διασποράς στην πατρίδα”

Να μεταφέρει τον παλμό του Ελληνισμού της διασποράς στη μητέρα πατρίδα, ζήτησε από το Δουβλίνο ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων κ. Νικήτας από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Κατά τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης του στην Ιρλανδία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επισκέφθηκε το απόγευμα της 17ης Ιανουαρίου 2020 την ελληνορθόδοξη κοινότητα Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Δουβλίνου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, ο Αρχιεπίσκοπος προσφώνησε και καλωσόρισε τον κ. Παυλόπουλο καταλλήλως αναφέροντας επιπροσθέτως το σημαντικό έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Διασποράς ζητώντας από τον κ. Παυλόπουλο να μεταφέρει τον παλμό του Ελληνισμού της διασποράς στη μητέρα πατρίδα.

Ο κ. Παυλόπουλος στην αντιφώνηση του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την φιλοξενία και τον συνεχάρη για την πρόοδο της ελληνορθόδοξης κοινότητας Δουβλίνου. Ακολούθησε δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα του Ναού όπου ο κ. Παυλόπουλος χαιρέτισε συγκινημένος όλο το Εκκλησίασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων