19/01/2020 19/01/2020 Τα ονομαστήριά του άγει κατά την 19ην Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.  Από την ημέρα της εκλογής του, ως σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος κατάφερε να φτάσει από το ένα μέρος της Αυστραλίας ως το άλλο, να σταθεί δίπλα στην τρίτη ηλικία, στους νέους , στις οικογένειες που είχαν ανάγκη από την πνευματική στήριξη της...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 21:58

Η Αυστραλία και ο Ελληνισμός εύχονται στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Αυστραλία και ο Ελληνισμός εύχονται στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ονομαστήριά του άγει κατά την 19ην Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. 

Από την ημέρα της εκλογής του, ως σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος κατάφερε να φτάσει από το ένα μέρος της Αυστραλίας ως το άλλο, να σταθεί δίπλα στην τρίτη ηλικία, στους νέους , στις οικογένειες που είχαν ανάγκη από την πνευματική στήριξη της εκκλησίας.

Ο κρητικής καταγωγής Αρχιεπίσκοπος έφερε κοντά του από την πρώτη στιγμή ακόμη και τους κυβερνώντες της  χώρας δημιουργώντας μια σχέση καρποφόρα όχι μόνο για την Αρχιεπισκοπή και για τους Έλληνες που ζουν εκεί αλλά και για την Ελλάδα.

Μίλησε στην ψυχή των ανθρώπων με τη βοήθεια του Θεού και φαίνεται ότι οι συνοδοιπόροι του μικροί και μεγάλοι στην Αυστραλία θα αυξάνονται.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε αποσπάσματα από όσα είχε αναφέρει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Πρακτορείο μας, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αυστραλία, στιγμές από την ενθρόνισή του, τη ποιμαντική του δραστηριότητα, αλλά και το ενδιαφέρον που έδειξε στη δοκιμασία των πρόσφατων φονικών πυρκαγιών στην Ωκεανία.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Eπιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

Αποσπάσματα από το αρχείο του Πρακτορείου Ορθοδοξία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων