20/01/2020 20/01/2020 Ρεπορτάζ: Γιώργος Φερδής Την βασιλόπιτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Σ έναν παράδεισο στους πρόποδες του Υμηττού εκεί που ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Γιαννιός δημιούργησε τον Παράδεισο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν σε οικογενειακό κλίμα για να κόψουν την Βασιλόπιτα του 2020. Η Ιερά Μονή Παμμέγιστων Ταξιαρχών Μιχαήλ & Γαβριήλ η αλλιώς Μονή...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 13:20

Η πίτα του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου στη Μονή Αστερίου

Διαδώστε:
Η πίτα του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου στη Μονή Αστερίου

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φερδής

Την βασιλόπιτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σ έναν παράδεισο στους πρόποδες του Υμηττού εκεί που ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Γιαννιός δημιούργησε τον Παράδεισο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν σε οικογενειακό κλίμα για να κόψουν την Βασιλόπιτα του 2020.

Η Ιερά Μονή Παμμέγιστων Ταξιαρχών Μιχαήλ & Γαβριήλ η αλλιώς Μονή Αστερίου είναι μετόχι της Μονής Πετράκη και λειτουργεί με την ευλογία του Ηγουμένου Επισκόπου Θαυμακού Ιακώβου ο οποίος έχει ως άγρυπνο φρουρό τον π. Αλέξιο που δημιουργεί από τα ερείπια ένα πνεύμονα τόσο πνευματικής όσο και πατρικής ιδέας.

Ο Διευθυντής του ΓΦΤ π. Βασίλειος Χαβάτζας ευχαρίστησε για την μοναδική εμπειρία τον π. Αλέξιο και τα παιδιά του Φιλοπτώχου ενώ όλοι μαζί ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων