24/01/2020 24/01/2020 Η Εορτή των Γραμμάτων, με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 6:00 το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ελληνικόν Φροντιστήριον Τραπεζούντος», δίπλα στο Επισκοπείο.Ο ομιλητής κ. Κωνσταντίνος Δάλκος, Φιλόλογος, επίτιμος Λυκειάρχης, θα αναπτύξει το θέμα : «Σκέψεις για τα προβλήματα...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 10:26

«Σκέψεις για τα προβλήματα της παιδείας μας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών»

Διαδώστε:
«Σκέψεις για τα προβλήματα της παιδείας μας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών»

Η Εορτή των Γραμμάτων, με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 6:00 το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ελληνικόν Φροντιστήριον Τραπεζούντος», δίπλα στο Επισκοπείο.Ο ομιλητής κ. Κωνσταντίνος Δάλκος, Φιλόλογος, επίτιμος Λυκειάρχης, θα αναπτύξει το θέμα : «Σκέψεις για τα προβλήματα της παιδείας μας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών».
δείτε εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων