31/01/2020 31/01/2020 Τιμήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, η εορτή των Τριών Ιεραρχών, στην Τρίπολη. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, προεξείχε της Θείας Λειτουργίας στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τριπόλεως όπου κατά παλαιόν έθος εορτάζετο επισήμως η εορτή των Τριών Ιεραρχών και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Λάζαρου Γούνη. Ο Σεβασμιώτατος στην...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 10:22

“Να εκτελείς τα διακονικά σου καθήκοντα με πίστη στο Θεό”

Διαδώστε:
“Να εκτελείς τα διακονικά σου καθήκοντα με πίστη στο Θεό”

Τιμήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, η εορτή των Τριών Ιεραρχών, στην Τρίπολη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, προεξείχε της Θείας Λειτουργίας στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τριπόλεως όπου κατά παλαιόν έθος εορτάζετο επισήμως η εορτή των Τριών Ιεραρχών και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Λάζαρου Γούνη.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του συνέστησε εις τον νέον Διάκονον να εκτελεί τα διακονικά του καθήκοντα με πίστη στο Θεό και αφοσίωση στη διακονία του λαού.

Ο Διάκονος Λάζαρος Γούνης, του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννήθηκε στην Τρίπολη την 2α Απριλίου 1977. Είναι απόφοιτος του Γυμνασίου Τεγέας. Την 12η Ιουλίου 2014 ενυμφεύθη την Δήμητρα Αγγουρά, μεθ’ ης έχει αποκτήσει ένα τέκνο τον Γεώργιο. Προς της Χειροτονίας του εργάσθηκε ως Ιδιωτικός Υπάλληλος (επιχείρηση εστιάσεως στο Αλεποχώρι).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων