06/02/2020 06/02/2020 Να μην συμμετάσχουν στις πορείες διαμαρτυρίας υπέρ της Εκκλησίας, κάλεσε τα μέλη του κυβερνώντος σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (DPS) ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουγκάνοβιτς, προειδοποιώντας τους για πιθανές κυρώσεις. Μιλώντας για τις πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στον νόμο που διέπει τις θρησκευτικές κοινότητες, ο Τζουκάνοβιτς δήλωσε ότι τα μέλη του DPS, τα οποία συμμετέχουν σε αυτές κινδυνεύουν...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 8:18

Τζουγκάνοβιτς: Θα διαγράφονται όσοι μετέχουν στις πορείες

Διαδώστε:
Τζουγκάνοβιτς: Θα διαγράφονται όσοι μετέχουν στις πορείες

Να μην συμμετάσχουν στις πορείες διαμαρτυρίας υπέρ της Εκκλησίας, κάλεσε τα μέλη του κυβερνώντος σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (DPS) ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουγκάνοβιτς, προειδοποιώντας τους για πιθανές κυρώσεις.

Μιλώντας για τις πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στον νόμο που διέπει τις θρησκευτικές κοινότητες, ο Τζουκάνοβιτς δήλωσε ότι τα μέλη του DPS, τα οποία συμμετέχουν σε αυτές κινδυνεύουν με διαγραφή από το κόμμα.

“Δεν μπορείς να είσαι δύο προσωπικότητες σε ένα άτομο. Εάν θέλετε να οικοδομήσετε μια κοινωνία του Μαυροβουνίου ως δημοκρατική και φιλοευρωπαϊκή, πρέπει να αποκλείσετε τον εαυτό σας από εκείνα τα μέρη των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που επηρεάζουν την κατάσταση του Μαυροβουνίου”, δήλωσε ο Τζουκάνοβιτς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων