24/02/2020 24/02/2020 Έντονα αντέδρασε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην επιτυχημένη εκδήλωση κατά τον αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Ιωάννινα. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Μονή Ντουραχάνης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων, ο Σύλλογος Τριτέκνων, η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου, ο Ορθόδοξος Σύλλογος «Απόστολος Παύλος» και η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», και τελούσε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Ιωαννίνων. Αίσθηση πάντως προκαλεί...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 12:16

“Καμία εκκλησία δεν θα μετατρέψει το γυναικείο σώμα σε μηχανή”

Διαδώστε:
“Καμία εκκλησία δεν θα μετατρέψει το γυναικείο σώμα σε μηχανή”

Έντονα αντέδρασε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην επιτυχημένη εκδήλωση κατά τον αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Ιωάννινα.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Μονή Ντουραχάνης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων, ο Σύλλογος Τριτέκνων, η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου, ο Ορθόδοξος Σύλλογος «Απόστολος Παύλος» και η «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», και τελούσε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι η Νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για “τοπική αρχιεπισκοπή” και σκοταδιστικά κινήματα.

Η ανάρτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στο Facebook:

Παρέμβαση της Νεολαία Συριζα Ιωαννίνων απέναντι στο σκοταδιστικό κίνημα «Αφήστε με να ζήσω», που οργάνωσε χθες (Σάββατο 22/2) μία μεσαιωνικής έμπνευσης εκδήλωση, με τη συνδρομή της τοπικής Αρχιεπισκοπής.

Το δικαίωμα στην άμβλωση είναι αναφαίρετο για κάθε γυναίκα και το κράτος έχει την υποχρέωση να παρέχει όλα τα μέσα που θα επιτρέπουν την άσκησή του με ασφάλεια.

Κανένας νόμος, καμία εκκλησία δεν μπορεί να μετατρέψει το γυναικείο σώμα σε μηχανή, περιορίζοντας ασφυκτικά την ελευθερία αυτοδιάθεσης.

Τα σώματά μας, μας ανήκουν!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων