25/02/2020 25/02/2020 Την μοναδική εμπειρία που έζησε στη Μονή Λαζαριστών, την περασμένη Πέμπτη περιέγραψε στη σελίδα της στο Facebook η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε ποντιακά τραγούδια στην συναυλία Δέηση Πόντου μαζί με τους μουσικούς Αλέξη Παρχαρίδη, Χρήστο Χαλκιά αλλά και τους αδερφούς Τσαχουρίδη και με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για ένα «μικρό θαύμα». Διαβάστε...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 10:11

Ελ. Τσαλιγοπούλου: “Δέηση στον Πόντο”

Διαδώστε:
Ελ. Τσαλιγοπούλου: “Δέηση στον Πόντο”

Την μοναδική εμπειρία που έζησε στη Μονή Λαζαριστών, την περασμένη Πέμπτη περιέγραψε στη σελίδα της στο Facebook η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε ποντιακά τραγούδια στην συναυλία Δέηση Πόντου μαζί με τους μουσικούς Αλέξη Παρχαρίδη, Χρήστο Χαλκιά αλλά και τους αδερφούς Τσαχουρίδη και με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για ένα «μικρό θαύμα».

Διαβάστε τι έγραψε

Αναστορώ τα παλαιά
Δεν πίστευα ποτέ πως θα μπορούσα να είμαι πειστική τραγουδώντας ένα ποντιακό τραγούδι κυριώς λόγω γλώσσας, παρόλο που έχω μισή ποντιακή καταγωγή. Τελικά το dna και η αγάπη μου στον Χρύσανθο και στον Αλέξη Παρχαρίδη δημιούργησε ένα μικρό θαύμα μέσα μου. Ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Γεωργιάδη που με ώθησε να πάρω μέρος στην παράσταση “Δέηση στον Πόντο” και ένα ακόμα ευχαριστώ στον Γιώργο Ατματσίδη που μου έμαθε να αρθρώνω αυτή την υπέροχη γλώσσα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων