28/02/2020 28/02/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της “Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης”, συνοδευόμενος από τη Διευθύντριά της κα Καλή Αλυσανδράτου επεσκέφθησαν, χθες, τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, προς τον οποίο επέδωσαν σχετικό υπόμνημα και τον παρεκάλεσαν, στα πλαίσια των υπαρχουσών δυνατοτήτων, να συμβάλει στην επισκευή των κτιριακών δομών...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 18:57

Επίσκεψη του Μητρ. Σύρου στον υφυπουργό

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητρ. Σύρου στον υφυπουργό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της “Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης”, συνοδευόμενος από τη Διευθύντριά της κα Καλή Αλυσανδράτου επεσκέφθησαν, χθες, τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, προς τον οποίο επέδωσαν σχετικό υπόμνημα και τον παρεκάλεσαν, στα πλαίσια των υπαρχουσών δυνατοτήτων, να συμβάλει στην επισκευή των κτιριακών δομών και εγκαταστάσεων των ανά την Ελλάδα Εκκλησιαστικών Οικοτροφείων και Σχολείων.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος υπεδέχθη εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του, εξέφρασε τη στήριξή του στο έργο της “Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης” και επιφυλάχθηκε, αφού μελετήσει το υποβληθέν Υπόμνημα, να ανταποκριθεί, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Υπουργείου Υποδομών, στα διατυπωθέντα αιτήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων