03/03/2020 03/03/2020 Το βράδυ της Κυριακής, 1 Μαρτίου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και συγχοροστάτησε ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Προς το τέλος του Εσπερινού ο Πανιερώτατος μίλησε προς το εκκλησίασμα και έδωσε τα κατάλληλα πνευματικά εφόδια για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή....
03 Μαρτίου, 2020 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2020 - 12:32

Ο Μητρ. Λεμεσού για τα πνευματικά εφόδια της Μ. Τεσσαρακοστής

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λεμεσού για τα πνευματικά εφόδια της Μ. Τεσσαρακοστής

Το βράδυ της Κυριακής, 1 Μαρτίου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και συγχοροστάτησε ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Προς το τέλος του Εσπερινού ο Πανιερώτατος μίλησε προς το εκκλησίασμα και έδωσε τα κατάλληλα πνευματικά εφόδια για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Προ του Δι’ ευχών διάβασε προς όλους την συγχωρητική Ευχή.

Μετά το τέλος του Εσπερινού το πλήθος των πιστών είχε την ευλογία να πάρει την ευχή του Πανιερωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων