03/03/2020 03/03/2020 Εκοιμήθη εν Κυρίω, σε ηλικία 94 ετών, την Δευτέρα 2, Μαρτίου 2020, ο λόγιος συγγραφέας εκπαιδευτικός Σάββας Καραγιάννης εκ Μανδρών Αμμοχώστου, θείος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου. Πληροφορηθείς την εκδημία του μακαριστού Σάββα Καραγιάννη, ο Πανιερώτατος ανέφερε πως «η απώλεια είναι δισαναπλήρωτη και έκανε λόγο για ένα αγωνιστή της ζωή, ένα ανυποχώρητο...
03 Μαρτίου, 2020 - 15:07

Εκοιμήθη ο λόγιος συγγραφέας Σάββας Καραγιάννης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο λόγιος συγγραφέας Σάββας Καραγιάννης

Εκοιμήθη εν Κυρίω, σε ηλικία 94 ετών, την Δευτέρα 2, Μαρτίου 2020, ο λόγιος συγγραφέας εκπαιδευτικός Σάββας Καραγιάννης εκ Μανδρών Αμμοχώστου, θείος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

Πληροφορηθείς την εκδημία του μακαριστού Σάββα Καραγιάννη, ο Πανιερώτατος ανέφερε πως «η απώλεια είναι δισαναπλήρωτη και έκανε λόγο για ένα αγωνιστή της ζωή, ένα ανυποχώρητο πατριώτη, ένα οξυδερκή ανεπανάληπτο, ένα και μοναδικό άνθρωπο αγαπητό από όλους γιατί αγαπούσε όλους, ένα θείο αξιαγάπητο».

Ο αείμνηστος διακρίθηκε και τιμήθηκε για την ποικιλόμορφη προσφορά του τόσο για την διατήρηση άσβεστης της μνήμης της γενέτειράς των μέσα από το συγγραφικό του όσο και τη δράση του στην ελληνική παροικία του Λονδίνου σε πολλούς τομείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων