25/12/2018 25/12/2018 Τα Χριστούγεννα πλέον αποτελούν μία από τις επίσημες εθνικές αργίες στο Ιράκ. Αυτό αποφάσισε χθες το Ιρακινό κοινοβούλιο, κάνοντας ουσιαστικά αποδεκτό το αίτημα δεκαετιών των Χριστιανών της χώρας. “Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους τους χριστιανούς της κοινότητάς μας και όλων των Ιρακινών ανά την υφήλιο που γιορτάζουν” , έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η...
25 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2018 - 12:09

Εθνική αργία τα Χριστούγεννα και στο Ιράκ

Διαδώστε:
Εθνική αργία τα Χριστούγεννα και στο Ιράκ

Τα Χριστούγεννα πλέον αποτελούν μία από τις επίσημες εθνικές αργίες στο Ιράκ. Αυτό αποφάσισε χθες το Ιρακινό κοινοβούλιο, κάνοντας ουσιαστικά αποδεκτό το αίτημα δεκαετιών των Χριστιανών της χώρας.

“Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους τους χριστιανούς της κοινότητάς μας και όλων των Ιρακινών ανά την υφήλιο που γιορτάζουν” , έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η Ιρακινή κυβέρνηση.

Πριν από την αμερικανική “παρουσία” στην περιοχή το 2003, υπήρχαν 1,4 εκατομμύρια χριστιανοί στη χώρα . Πλέον, αυτός ο αριθμός έχει μειωθεί σε λιγότερους από 300.000 δεδομένου ότι πολλοί ήταν αυτοί που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων