11/03/2020 11/03/2020 Την μικρή, απομακρυσμένη και ολιγάνθρωπη Φολέγανδρο, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος τέλεσε διαδοχικά την Ακολουθία του Μ. Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Επάνω Μεριάς και την Ακολουθία του Ευχελαίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Χώρας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ομίλησε στους πιστούς για την περίοδο της Αγίας...
11 Μαρτίου, 2020 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 17:58

Η μικρή Φολέγανδρος είναι μεγάλη στην Πίστη της

Διαδώστε:
Η μικρή Φολέγανδρος είναι μεγάλη στην Πίστη της

Την μικρή, απομακρυσμένη και ολιγάνθρωπη Φολέγανδρο, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος τέλεσε διαδοχικά την Ακολουθία του Μ. Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Επάνω Μεριάς και την Ακολουθία του Ευχελαίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ομίλησε στους πιστούς για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και για το ύψιστο, θεοΐδρυτο και σωτηριώδες Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, αναφερθείς και στα όσα, ως μη όφειλε, λέγονται και γράφονται τελευταία περί αυτού.

Ευχαρίστησε τους πιστούς για την παρουσία τους, τους ευχήθηκε για το υπόλοιπο της Μ. Τεσσαρακοστής και το Άγιο Πάσχα, διένειμε σε όλους τευχίδια με τους Χαιρετισμούς και εικόνες της Παναγίας και δώρα στα παιδιά που παρέστησαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων