13/03/2020 13/03/2020 Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών αρχηγών και χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ορκίστηκε σήμερα η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Με ανάρτηση του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει την κ. Σακελλαροπούλου αναφέροντας: “Η αισιοδοξία είναι γένους θηλυκού. Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ....
13 Μαρτίου, 2020 - 15:23

Φωτογραφίες από την ορκωμοσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Φωτογραφίες από την ορκωμοσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των πολιτικών αρχηγών και χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ορκίστηκε σήμερα η νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Με ανάρτηση του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει την κ. Σακελλαροπούλου αναφέροντας:

“Η αισιοδοξία είναι γένους θηλυκού. Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Σακελλαροπούλου. Μία άξια γυναίκα, ένας άνθρωπος που μας ενώνει όλους σε μία στιγμή που έχουμε ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ να μείνουμε ενωμένοι. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντά της”.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την σημερινή ορκωμοσία όπως τα κατέγραψε με τον φακό του ο Χρήστος Μπόνης 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων