16/03/2020 16/03/2020 Γύρω στις 4 στο Συνοδικό Μέγαρο έφτασαν οι Συνοδικοί Μητροπολίτες, οι Μητροπολίτες της Αττικής καθώς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήριος Τσιόδρας. Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης της  ΔΙΣ προσήλθαν στη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Συνόδου και οι Μητροπολίτες της Αττικής για τη διευρυμένη σύσκεψη, ενώ υπέβαλαν ερωτήσεις προς τον κ. Τσιόδρα....
16 Μαρτίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 23:30

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα από το Συνοδικό Μέγαρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα από το Συνοδικό Μέγαρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γύρω στις 4 στο Συνοδικό Μέγαρο έφτασαν οι Συνοδικοί Μητροπολίτες, οι Μητροπολίτες της Αττικής καθώς και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήριος Τσιόδρας.

Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης της  ΔΙΣ προσήλθαν στη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων της Συνόδου και οι Μητροπολίτες της Αττικής για τη διευρυμένη σύσκεψη, ενώ υπέβαλαν ερωτήσεις προς τον κ. Τσιόδρα.

«Εκθέσαμε την κατάσταση όπως είναι και όπως συμβαίνει στον κόσμο και τον κίνδυνο των συναθροίσεων για τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και περιμένουμε την απόφαση των Ιεραρχών. Υπήρξε απόλυτη κατανόηση στα περισσότερα από αυτούς» δήλωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την έξοδο του από την Αίθουσα της Ιεραρχίας, μετά την ολοκλήρωση της διευρυμένης σύσκεψης με τους Ιεράρχες.

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Επιμέλεια: Πέπη Οικονομάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων