20/03/2020 20/03/2020 Στις 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Θεολογικού Σεμιναρίου στο Μινσκ η πρώτη συνάντηση των κληρικών της Επαρχίας Νοβογρούντοκ για το 2020. Νωρίτερα, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Νοβογκρούντοκ και Σλόνιμ κ. Γούριος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων. Ακολούθως έγινε από τον Σεβασμιώτατο ευρεία ενημέρωση για το θέμα της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και...
20 Μαρτίου, 2020 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 10:23

ΜΙΝΣΚ: Κληρικοί ενημερώθηκαν για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
ΜΙΝΣΚ: Κληρικοί ενημερώθηκαν για τον κορωνοϊό

Στις 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Θεολογικού Σεμιναρίου στο Μινσκ η πρώτη συνάντηση των κληρικών της Επαρχίας Νοβογρούντοκ για το 2020.

Νωρίτερα, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Νοβογκρούντοκ και Σλόνιμ κ. Γούριος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.

Ακολούθως έγινε από τον Σεβασμιώτατο ευρεία ενημέρωση για το θέμα της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και δόθηκαν οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης προς τους κληρικούς.

Αναφορικά με το ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δράσεις των τελευταίων μηνών, ενώ έγιναν προτάσεις για τη βελτίωση του κοινωνικού έργου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων