30/03/2020 30/03/2020 Το μισθό του για το μήνα Μάρτιο δωρίζει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ προκειμένου να διατεθεί στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού που πλήττει και τη Ρουμανία.  Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Ρώμαν την Κυριακή...
30 Μαρτίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 17:56

Ιεράρχης δωρίζει το μισθό του για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού

Διαδώστε:
Ιεράρχης δωρίζει το μισθό του για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού

Το μισθό του για το μήνα Μάρτιο δωρίζει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ προκειμένου να διατεθεί στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού που πλήττει και τη Ρουμανία. 

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Ρώμαν την Κυριακή 29 Μαρτίου.

“Αυτό το οποίο αντιμετωπίζουμε αυτή τη περίοδο δεν είναι κάτι το οποίο πλήττει μόνο την Εκκλησία, αλλά μια πανδημία που εισέβαλε και ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων