13/04/2020 13/04/2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή των Βαΐων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, η οποία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών και μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεώς μας «ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ FM» καθώς επίσης και διαδικτυακά από το «Naxos TV». Κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της...
13 Απριλίου, 2020 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 20:19

Κυριακή των Βαΐων και Ι. Ακολουθία του Νυμφίου στη Νάξο

Διαδώστε:
Κυριακή των Βαΐων και Ι. Ακολουθία του Νυμφίου στη Νάξο

ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή των Βαΐων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, η οποία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών και μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεώς μας «ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ FM» καθώς επίσης και διαδικτυακά από το «Naxos TV».

Κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Συνοδικός Παραμυθητικός Λόγος γιά τήν Μεγάλη Ἑβδομάδα καί το Ἅγιον Πάσχα», την οποία απηύθυνε προς το Ευσεβές Ορθόδοξο Πλήρωμά της. Ακολούθως ευλόγησε τα Βάγια και τους κλάδους ελαίας με την ειδική ευχή του ευχολογίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος. Η Ακολουθία μεταδόθηκε απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και διαδικτυακά μέσω του NAXOS TV.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων