26/04/2020 26/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στις Αγιές Παρασκιές σήμερα, Κυριακή του Θωμά 26 Απριλίου 2020, και ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και κήρυξε το Θείο λόγο. Στη Θ. Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιωμένος από τους Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη, τον π. Ανδρέα Δημητρίου και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη...
26 Απριλίου, 2020 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 - 17:46

Κυριακή του Θωμά στις Αγιές Παρασκιές

Διαδώστε:
Κυριακή του Θωμά στις Αγιές Παρασκιές

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στις Αγιές Παρασκιές σήμερα, Κυριακή του Θωμά 26 Απριλίου 2020, και ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και κήρυξε το Θείο λόγο.

Στη Θ. Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος ήταν πλαισιωμένος από τους Αρχιμ. Φιλόθεο Πηγιάκη, τον π. Ανδρέα Δημητρίου και τον Διάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Παναγιωτάκης, εφημέριος της Ενορίας.

Η ακολουθία έγινε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία πιστών ενώ προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος  τέλεσε τρισάγιο στην μνήμη του αείμνηστου Παράσχου Μίμινου, κατά σάρκα αδελφού της μητρός του Σεβ. Μητροπολίτη μας για τους έξι μήνες από τον θανατό του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων