03/05/2020 03/05/2020 Με κατεπείγουσα Εγκύκλιο προς άπαντα τον Ιερό Κλήρο, τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών διαβίβασε την σχετική Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, που θα ισχύσει από την Δευτέρα 4 Μαϊου 2020 έως και το Σάββατο...
03 Μαΐου, 2020 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2020 - 11:42

Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος σχετικά με τη λειτουργία των ναών

Διαδώστε:
Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος σχετικά με τη λειτουργία των ναών

Με κατεπείγουσα Εγκύκλιο προς άπαντα τον Ιερό Κλήρο, τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών διαβίβασε την σχετική Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, που θα ισχύσει από την Δευτέρα 4 Μαϊου 2020 έως και το Σάββατο 16 Μαϊου 2020, και η οποία πλέον επιτρέπει την προσέλευση των πιστών στους Ιερούς Ναούς για ατομική προσευχή ρυθμίζοντας λεπτομερώς τα μέτρα υγιεινής, τα οποία θα πρέπει να τηρούνται με ευθύνη των κατά τόπους Αρχιερατικών Επιτρόπων, των Προϊσταμένων των Ιερών Ναών αλλά και με την ατομική ευθύνη του κάθε πιστού.

Αναλυτικά η Εγκύκλιος: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων