10/05/2020 10/05/2020 Η ορθόδοξη νεολαία σε ολόκληρη τη Ρωσια βοηθάει όσους βρέθηκαν σε δυσχερή κατάσταση λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού Σε πολλές περιοχές της Ρωσίας, οι ενώσεις ορθόδοξων νέων συμμετείχαν και συμβάλλουν στην παροχή βοήθειας  λόγω της πανδημίας. Οι νέοι διανέμουν τρόφιμα και φάρμακα στους ηλικιωμένους ενώ συμμετέχουν ενεργά στην τήρηση των κανόνων υγιεινής. Σε μερικές περιοχές δημιουργήθηκαν...
10 Μαΐου, 2020 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 19:38

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η ορθόδοξη νεολαία της Ρωσίας πρωτοστατεί στην παροχή βοήθειας

Διαδώστε:
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η ορθόδοξη νεολαία της Ρωσίας πρωτοστατεί στην παροχή βοήθειας

Η ορθόδοξη νεολαία σε ολόκληρη τη Ρωσια βοηθάει όσους βρέθηκαν σε δυσχερή κατάσταση λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού Σε πολλές περιοχές της Ρωσίας, οι ενώσεις ορθόδοξων νέων συμμετείχαν και συμβάλλουν στην παροχή βοήθειας  λόγω της πανδημίας. Οι νέοι διανέμουν τρόφιμα και φάρμακα στους ηλικιωμένους ενώ συμμετέχουν ενεργά στην τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Σε μερικές περιοχές δημιουργήθηκαν ανοιχτές γραμμές άμεσης ψυχολογικής στήριξης προς νέους, όπου μπορούν να καλέσουν όσοι έχουν ανάγκη. Εξάλλου, στο Κρασνογιάρσκ οι νέοι οργάνωσαν ένα κινητό συσσίτιο και παρέχουν δωρεάν φαγητό στους αστέγους και κατοίκους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων