11/05/2020 11/05/2020 Κεκλεισμένων των θυρών τελέστηκε η Θεία Λειτουργία την Κυρικακή του Παραλύτου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊου. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης. Επειδή χθες τύγχανε και η εορτή της μητέρας, παρ’...
11 Μαΐου, 2020 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 17:47

Κυριακή του Παραλύτου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Κυριακή του Παραλύτου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Κεκλεισμένων των θυρών τελέστηκε η Θεία Λειτουργία την Κυρικακή του Παραλύτου στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊου.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης.

Επειδή χθες τύγχανε και η εορτή της μητέρας, παρ’ όλο που κατ’ εξοχήν εροτή για τις μητέρες είναι η Υπαπαντή, μετά το πέρας της Λειτουργίας τελέστηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ζωή και τρισάγιο υπέρ των κεκοιμημένων μητέρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων