02/01/2019 02/01/2019 Ο Κώστας Κατσίφας, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών στις Βουλιαράτες, αναδείχθηκε ως το Πρόσωπο του 2018 σε σχετική ψηφοφορία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Νέας Υόρκης, Hellas FM. Oι ομογενείς που κλήθηκαν να δώσουν την προτίμησή τους για το Πρόσωπου που σημάδεψε την περασμένη χρονιά την πατρίδα μας, στην συντριπτική πλειοψηφία τους...
02 Ιανουαρίου, 2019 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2019 - 21:54

Η ομογένεια της Αμερικής τίμησε τον Κώστα Κατσίφα

Διαδώστε:
Η ομογένεια της Αμερικής τίμησε τον Κώστα Κατσίφα

Ο Κώστας Κατσίφας, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών στις Βουλιαράτες, αναδείχθηκε ως το Πρόσωπο του 2018 σε σχετική ψηφοφορία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Νέας Υόρκης, Hellas FM. Oι ομογενείς που κλήθηκαν να δώσουν την προτίμησή τους για το Πρόσωπου που σημάδεψε την περασμένη χρονιά την πατρίδα μας, στην συντριπτική πλειοψηφία τους επέλεξαν τον Βορειοηπειρώτη Κώστα Κατσίφα. Αυτό ανακοίνωσαν από κοινού στον αέρα ο Διευθυντής του σταθμού Δημήτρης Φιλιππίδης και ο Διευθυντής Προγράμματος Βικέντιος Μαλαματένιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων