03/01/2019 03/01/2019 Την ημέρα της μνήμης του Αγίου Πέτρου, Μητροπολίτη Μόσχας, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρεμλίνο. Αφού έφτασε το ναό που ιδρύθηκε από τον Μητροπολίτη Πέτρο ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προσκύνησε τα λείψανα του Αγίου που βρίσκονται στο άδυτο. Ο Πατριάρχης τέλεσε...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2019 - 18:31

Μνήμη Αγ. Πέτρου Μητρ. Μόσχας στο Κρεμλίνο (βίντεο)

Διαδώστε:
Μνήμη Αγ. Πέτρου Μητρ. Μόσχας στο Κρεμλίνο (βίντεο)

Την ημέρα της μνήμης του Αγίου Πέτρου, Μητροπολίτη Μόσχας, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρεμλίνο.
Αφού έφτασε το ναό που ιδρύθηκε από τον Μητροπολίτη Πέτρο ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προσκύνησε τα λείψανα του Αγίου που βρίσκονται στο άδυτο. Ο Πατριάρχης τέλεσε την λειτουργία, φορώντας τα άμφια που κατασκευάστηκαν με το αρχαίο πρότυπο με βάση τις εικόνες του Αγίου Πέτρου της Μόσχας, και είχε το αντίγραφο από το ραβδί του Αγίου που φυλάσσεται στο Ναό της Κοιμήσεως στο Κρεμλίνο. Έγιναν προσευχές υπέρ υγείας των παθόντων και υπέρ αναπαύσεως των σκοτωμένων στο Μαγκνιτογκόρσκ, για την ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας και την προστασία της Εκκλησίας από διχόνοιες και σχίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων