06/01/2019 06/01/2019 Αρκετοί νέοι αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης της Καστοριάς, όπου τελέσθηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων από τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ. Είχε προηγηθεί η Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και προεξήρχε ο Μητροπολίτης Καστορίας Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ναού Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Σχοίνα και Πρωτ....
06 Ιανουαρίου, 2019 - 18:36

Ο Καθαγιασμός των Υδάτων στα παγωμένα νερά της λίμνης της Καστοριάς

Διαδώστε:
Ο Καθαγιασμός των Υδάτων στα παγωμένα νερά της λίμνης της Καστοριάς

Αρκετοί νέοι αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης της Καστοριάς, όπου τελέσθηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων από τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ. Είχε προηγηθεί η Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και προεξήρχε ο Μητροπολίτης Καστορίας Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ναού Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Σχοίνα και Πρωτ. Φωτίου Λεβέντη, αλλά και πλήθους πιστών. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων