09/06/2020 09/06/2020 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Πεντηκοστή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων. Της Θείας Λειτουργίας και της Ακολουθίας του Εσπερινού του Αγίου Πνεύματος προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοπρεσβυτέρου Παναγιώτη Ξενιτέλη και του Πρεσβυτέρου Sebastien Jambou. Παρέστησαν η Πρέσβειρα της Ελλάδος στο Παρίσι κ. Άγη Μπαλτά, ο Πρέσβης στον ΟΟΣΑ...
09 Ιουνίου, 2020 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 18:51

Εορτάστηκε η Πεντηκοστή στο Παρίσι

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η Πεντηκοστή στο Παρίσι

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Πεντηκοστή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων. Της Θείας Λειτουργίας και της Ακολουθίας του Εσπερινού του Αγίου Πνεύματος προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοπρεσβυτέρου Παναγιώτη Ξενιτέλη και του Πρεσβυτέρου Sebastien Jambou.

Παρέστησαν η Πρέσβειρα της Ελλάδος στο Παρίσι κ. Άγη Μπαλτά, ο Πρέσβης στον ΟΟΣΑ κ. Γεώργιος Πρεβελάκης και η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής ελληνικής καταγωγής κ. Χρυσούλα Ζαχαροπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων