13/06/2020 13/06/2020 Μήνυμα, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους τουρίστες φέτος το καλοκαίρι έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε πριν από λίγο. Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, δηλώνοντας στη συνέχεια πως η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στον τουρισμό από...
13 Ιουνίου, 2020 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 15:18

Στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου ο Πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου ο Πρωθυπουργός

Μήνυμα, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους τουρίστες φέτος το καλοκαίρι έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε πριν από λίγο.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, δηλώνοντας στη συνέχεια πως η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στον τουρισμό από αυτό το εμβληματικό νησί τη Σαντορίνη, που είναι γνωστή όχι μόνο για το ηλιοβασίλεμά της αλλά και για τους σημαντικούς αρχαιολογικούς της χώρους.

Καλωσορίζοντας τον πρωθυπουργό η κ. Μενδώνη τόνισε από την πλευρά της ότι όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία της χώρας λειτουργούν στη βάση του «πρώτα η ασφάλεια», που αποτελεί κεντρικό άξονα για το φετινό καλοκαίρι.

Λίγο νωρίτερα, αμέσως μετά την άφιξη του στη Σαντορίνη ο πρωθυπουργός μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, ενώ επισκέφθηκε και τον Σεβ. Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιο στην έδρα της Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων