22/06/2020 22/06/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος παραμένει ακόμα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ποντγκόριτσας. Ο Σεβασμιώτατος έχει κάνει την κατάθεσή του και περιμένει την απόφαση του εισαγγελέα. Μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο είναι συγκεντρωμένοι κληρικοί και πιστοί σε μικρές ομάδες επειδή δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση άνω των 20 ατόμων μπροστά από την αστυνομία όπως...
22 Ιουνίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2020 - 18:02

Παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος παραμένει ακόμα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ποντγκόριτσας. Ο Σεβασμιώτατος έχει κάνει την κατάθεσή του και περιμένει την απόφαση του εισαγγελέα. Μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο είναι συγκεντρωμένοι κληρικοί και πιστοί σε μικρές ομάδες επειδή δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση άνω των 20 ατόμων μπροστά από την αστυνομία όπως διατάχθηκε νωρίτερα σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο Σεβασμιώτατος κλήθηκε στην Αστυνομία για να δώσει εξηγήσεις για τη χθεσινή ειρηνική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου.

Ο Σεβασμιώτατος μπήκε στο Αστυνομικό Μέγαρο με τους δικηγόρους του το πρωί ενώ η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να τον κρατήσει για 6 ώρες και μετά πρέπει να ληφθεί η απόφαση από τον εισαγγελέα αν θα προβούν σε κράτηση του Σεβασμιωτάτου η αν θα αφεθεί ελεύθερος. 

Διαβάστε ακόμα: 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Καθημερινό φαινόμενο οι συλλήψεις Ιερέων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων