09/01/2019 09/01/2019 Θέλοντας να συζητήσει με τα ζευγάρια και να στηρίξει τα πρώτα τους βήματα το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα βραχύχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μελλόνυμφα και νέα ζευγάρια με θέμα: «… Και θα ζήσουν αυτοί καλά…». Πρόκειται για ένα βιωματικό πρόγραμμα το οποίο θα πραγματοποιείται...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 16:54

Τι άραγε είναι ο Γάμος; – Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Τι άραγε είναι ο Γάμος; – Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Θέλοντας να συζητήσει με τα ζευγάρια και να στηρίξει τα πρώτα τους βήματα το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα βραχύχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μελλόνυμφα και νέα ζευγάρια με θέμα: «… Και θα ζήσουν αυτοί καλά…».

Πρόκειται για ένα βιωματικό πρόγραμμα το οποίο θα πραγματοποιείται στον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΣΗΜΑΝΤΡΟ», επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 59Α στο Χολαργό.

Συνάντηση 1η – 14/1/2019
Τι άραγε είναι ο Γάμος;
Ο Γάμος ως Μυστήριο – Μπορεί ο γάμος να αλλάξει τη ζωή μας;

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων