19/07/2020 19/07/2020 Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στη βασιλική της Αγίας Σοφίας, την πρώτη μετά την ανίερη μετατροπή της από μουσείο σε τζαμί την περασμένη εβδομάδα, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών της μετατροπής και επιθεώρησε τις εργασίες σε μία επιθεώρηση τύπου… 1453. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης επίσκεψης, ο...
19 Ιουλίου, 2020 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2020 - 19:42

Επιθεώρηση τύπου… 1453

Διαδώστε:
Επιθεώρηση τύπου… 1453

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στη βασιλική της Αγίας Σοφίας, την πρώτη μετά την ανίερη μετατροπή της από μουσείο σε τζαμί την περασμένη εβδομάδα, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών της μετατροπής και επιθεώρησε τις εργασίες σε μία επιθεώρηση τύπου… 1453. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης επίσκεψης, ο Ερντογάν παρακολούθησε τις εργασίες που γίνονται στο εσωτερικό του οικοδομήματος, ανέφερε η Τουρκική Προεδρία. Δόθηκαν επίσης στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται οι σκαλωσιές.

Η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουλίου.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ , ΦΩΤΟ: YeniSafak / Cnn Turk

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων