22/07/2020 22/07/2020 Τη συμμετοχή της τοπικής Εκκλησίας της Φθιώτιδος, «στο πένθος της ρωμιοσύνης» για την Αγιά Σοφιά, ανακοίνωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Συμεών, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τη δημιουργία του ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ». Ο Σεβασμιώτατος, ανακοίνωσε την τέλεση του Ακάθιστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό, το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί...
22 Ιουλίου, 2020 - 21:54

Μητρ. Φθιώτιδος: Πένθος για τη ρωμιοσύνη η 24η Ιουλίου

Διαδώστε:
Μητρ. Φθιώτιδος: Πένθος για τη ρωμιοσύνη η 24η Ιουλίου

Τη συμμετοχή της τοπικής Εκκλησίας της Φθιώτιδος, «στο πένθος της ρωμιοσύνης» για την Αγιά Σοφιά, ανακοίνωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Συμεών, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τη δημιουργία του ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ».

Ο Σεβασμιώτατος, ανακοίνωσε την τέλεση του Ακάθιστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό, το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη μουσουλμανική προσευχή εντός του ναού Της Του Θεού Σοφίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων