12/01/2019 12/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου, κ. Ναθαναήλ, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Ναόν Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ασφενδίου κατά την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019. Το Ασφενδιού βρίσκεται 14 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Κω στις πλαγιές του όρους Δίκαιο μέσα σε ένα περιβάλλον με πλούσια βλάστηση από...
Ενορίες : Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ασφενδίου
12 Ιανουαρίου, 2019 - 18:09

Ο Σεβασμιώτατος Κώου και Νισύρου στο χωριό Ασφενδίου

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος Κώου και Νισύρου στο χωριό Ασφενδίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου, κ. Ναθαναήλ, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Ναόν Ευαγγελισμού Θεοτόκου Ασφενδίου κατά την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Το Ασφενδιού βρίσκεται 14 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Κω στις πλαγιές του όρους Δίκαιο μέσα σε ένα περιβάλλον με πλούσια βλάστηση από ελιές, κυπαρίσσια, πεύκα κλπ. Κατοικείται από 100 περίπου μόνιμους κατοίκους, κύριες δραστηριότητες των οποίων είναι η αμπελοκαλλιέργεια και η ελαιοπαραγωγή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων