13/01/2019 13/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων το Σάββατο 12 Ιανουαρίου  στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεoτόκου Ναούσης, ανέπτυξε το θέμα: «Η αξιοποίηση του χρόνου» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά. Η...
13 Ιανουαρίου, 2019 - 13:34

Κοπή Βασιλόπιτας και ομιλία με τίτλο «Η αξιοποίηση του χρόνου» στη Νάουσα

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας και ομιλία με τίτλο «Η αξιοποίηση του χρόνου» στη Νάουσα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων το Σάββατο 12 Ιανουαρίου  στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεoτόκου Ναούσης, ανέπτυξε το θέμα: «Η αξιοποίηση του χρόνου» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος είναι «Διάκριση: Η βασίλισσα των αρετών»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων