15/08/2020 15/08/2020 «Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες χριστιανικές γιορτές: η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Είθε η μητέρα του Θεού να μας βοηθήσει και να μας προστατεύσει! Και σήμερα θα προσευχηθώ για την υγεία όλων των Βουλγάρων και θ’ ανάψω ένα κερί για την επιτυχία της Βουλγαρίας. Να’ στε ευλογημένοι όλοι!», έγραψε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ. ...
15 Αυγούστου, 2020 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 21:57

Μπορίσοφ: «Η Παναγία να μας βοηθάει και να μας προστατεύει»

Διαδώστε:
Μπορίσοφ: «Η Παναγία να μας βοηθάει και να μας προστατεύει»

«Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες χριστιανικές γιορτές: η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Είθε η μητέρα του Θεού να μας βοηθήσει και να μας προστατεύσει! Και σήμερα θα προσευχηθώ για την υγεία όλων των Βουλγάρων και θ’ ανάψω ένα κερί για την επιτυχία της Βουλγαρίας. Να’ στε ευλογημένοι όλοι!», έγραψε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ. 

Ένα παρόμοιο μήνυμα δημοσίευσε στο Facebook και η Πρόεδρος της Βουλγάρικης Εθνοσυνέλευσης, Τσβέτα Καραγιάντσεβα, η οποία έγραψε το πρωί: «Καλή Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου! Αυτό το υπέροχο αυγουστιάτικο πρωί, ας ανοίξουμε τις καρδιές μας για περισσότερο φως, περισσότερη καλοσύνη, μεγαλύτερη αγάπη, αγκάλιασμα και προσευχή για ευλογία».

Μετάφραση-Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων