19/08/2020 19/08/2020 Την Κυριακή 23 Αυγούστου εορτάζει η Παναγία η “Θαλασσινή” στο Μέγα Γιαλό της Σύρου. Την παραμονή της εορτής θα πραγματοποιηθεί ο Μέγας εόρτιος Εσπερινός στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Αντωνίου όπου μετά το πέρας του θα ακολουθήσει διάπλους της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της “Θαλασσινής” με καΐκι στον όρμο του Μέγα Γιαλού όπου θα τελεστεί...
19 Αυγούστου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 21:36

Πανηγυρίζει η Παναγιά η “Θαλασσινή” στη Σύρο

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Παναγιά η “Θαλασσινή” στη Σύρο

Την Κυριακή 23 Αυγούστου εορτάζει η Παναγία η “Θαλασσινή” στο Μέγα Γιαλό της Σύρου. Την παραμονή της εορτής θα πραγματοποιηθεί ο Μέγας εόρτιος Εσπερινός στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Αντωνίου όπου μετά το πέρας του θα ακολουθήσει διάπλους της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της “Θαλασσινής” με καΐκι στον όρμο του Μέγα Γιαλού όπου θα τελεστεί και Ιερά Παράκληση. 

Τα μέτρα για την πρόληψη από την πανδημία του κορωνοϊού θα τηρηθούν αυστηρά και για αυτό στο πλοιάριο κατά τη διάρκεια του διάπλου θα βρίσκονται οι φέροντες την Εικόνα και ο Ιερέας.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων